Thaise salade met biefstuk

Print Friendly, PDF & Email
Recept Afdrukken
Thaise salade met biefstuk
Maaltijd Main Dish
Keuken Thailand
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Main Dish
Keuken Thailand
Porties
personen
Ingrediënten
Notities

De oven opwarmen op 180 graden Celsius. Een bakplaat bekleden met bakpapier.

Bsprenkel het vlees met de olie en wrijf het rondom in en bestrooi het met zout,. Nu een kleine anti-aanbakpan verhitten op hoog vuur en schroei het vlees dicht aan alle kanten, niet te lang! 2 minuten. Op de bakplaat leggen en zet 10 minuten in de oven voor een medium-rare resultaat.

Laat dan even 10 minuten rusten en snij het dan in dunne plakjes.

Draai voor de dressing de chilipeper, knoflook, limoen/citroensap, water, de suiker en de vissaus met een keukenmachine tot een fijne massa, u kunt ook een staafmixer gebruiken, voeg hierbij de noten en draai met korte pulsen  tot het fijn is.

Verdeel nu  het vlees, de koolrabi, appel, bassilicum, ruccola en komkommer over de borden, besprenkel dit met de dressing en dien op