Porties |
personen
|
- 4 stuks uien
- 3 teen knoflook vers
- 4 eeetlepel olijfolie
- 1 etl kurkuma
- 1 etl currypoeder
- 4 etl sojasaus
- 500 gram rundergehakt
- 1 kopje mangochutney
- 1 scheutje balsamicoazijn gewone mag ook als Balsamico er niet is
- 4 stuk gedroogde tomaten
- 1 kopje rozijnen geweekt
- 1 kopje hazelnoten
- 2 stuk appel in stukken
- 2 stuk boterhammen in stukjes
- 4 stuk eieren
- 2 kopjes melk
Ingrediënten
|
|
De ui in pellen en hakken, de knoflook persen ( als u teentjes gebruikt natuurlijk ), dit in de olijf olie bakken totdat het glazig is, de soja saus en de kruiden erbij en ook de gedroogde tomaat ( eerst aan stukjes ) beetje door pruttelen.
Ondertussen de gehakt bruin rullen zonder vet , als het bruin is de chutney erbij en een scheutje azijn dan de appel en brood , de rozijn en noten , wel even de rozijn zeven anders komt er te veel water in het gerecht.
De eieren kloppen met de melk en nu in een ingevette ovenschaal doen , het ei/melk mengsel hieroverheen en in een oven van 200 graden zeker in 20 min bruin bakken
Lekker met gele rijst en salade