Prep Tijd | 20 minuten |
Kook Tijd | 10 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 3 stuks eieren
- 70 gram fijne suiker
- 75 gram bloem
Ingrediënten
|
|
Instructies
- verder nodig ; poedersuiker en een spuitzak
Notities
Verwarm de oven voor op 200∞C. Bestrijk een bakplaat met boter.
Scheid van de eieren het eiwit van het eigeel. Klop het eiwit en de fijne suiker
tot het stijf is (er blijven pieken aan de garde hangen). Spatel nu voorzichtig
de dooiers door het opgeklopte eiwit. Spatel nu, al zevend de bloem erdoor en
meng tot ÈÈn massa. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit de lange vingers op
de bakplaat. Als je een lengte van 6,5 centimeter en een breedte van 2,5
centimeter aanhoudt, heb je genoeg voor 16 lange vingers. Bestrooi de lange
vingers met poedersuiker en leg ze 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Geschikt voor notenallergie
Geschikt voor kleurstoffen allergie
Geschikt voor nachtschade allergie
NIET geschikt voor gluten allergie