Kip Madras

Recept Afdrukken
Kip Madras
Keuken Indiaas
Porties
personen
Ingrediënten
Keuken Indiaas
Porties
personen
Ingrediënten
Notities

Pel en snipper de ui en de knoflook, de tomaten wassen en in blokjes snijden.

Snij ook de kipfilet in blokjes.

Olie in een ruime pan verhitten (of een wok), de kipblokjes rondom bakken in ongeveer 6 minuten, de ui en de knoflook meebakken ongeveer 2 minuten, de kerriepoeder er bij nog even doorbakken. Voeg nu de tomatenblokjes toe en bak het 4 minuten, de kokosroom erbij en sudder op een laag vuur voor 10 minuten. 

De spinazie wassen en toevoegen en laten slinken, op smaak brengen met zout en peper

Roereieren met tomaat, ui en champignons.

Recept Afdrukken
Roereieren met tomaat, ui en champignons.
Dit is een heel lekker gerecht dat mijn moeder wel eens maakt op de zaterdag voor op brood s, avonds er kan natuurlijk kaas bij op het laatste moment en een beetje bieslook maar het hoeft niet. Natuurlijk is er ook te variëren met gesneden paprika te samen met de champignons
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Notities

Klop de eieren los in een schaal, je kunt er een beetje melk bij gebruiken, maar wel met zout en peper. Voeg de tomaat en de ui toe en bak lekker door, niet te lang maar totdat het glazig is. Doe er dan de champignons bij en laat dit ook gaar worden. Dan de ei er bij dit lekker door roeren totdat het goed gestold is, nu kunt u de kaas en/of de bieslook er nog even doordoen,   Warm laten worden en opdienen.