Chocolate chip cookie

 

Voor 25 stuks

550 gram bloem
1 theelepel zout
1 theelepel bakpoeder
1 theelepe vanile extract 180 gr kristalsuiker
180 donkere basterdsuiker 350 gram pure chocolade 2 eieren
250 gram boter

Dit alles op kamertemperatuur
Hak de chocolade in stukjes , meng de bloem, de bakpoeder en het zout in een kom Warm de oven op op 180 graden

boter basterd en kistalsuiker in een grote kom en mix dit zacht en romig , voeg dan een voor een de eieren toe.
Voeg dan beetje bij beetje het bloemmengsel toe, voeg als laatste het bloemmengsel toe.

Met 2 lepel platte koekjes vormen op het bakpapier op een bakplaat , wel ruimte tussen laten het zet nog eenbeetje uit.

In 8 tot 10 minuten bakken in een oven op 190 graden, als ze net klaar zijn zullen ze heelzacht voelen maar als ze koud zijn zijn ze harder . Dus echt langer bakken als je denkt dat ze nog niet gaar zijn.

Print Friendly, PDF & Email